Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz bayrak törenine katıldı


Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz bayrak törenine katıldı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı. Törende Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’da hazır bulundu. Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı selamlama konuşmasında öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

YAPTIĞINIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIN

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Gençler bu yıllarınızın kıymetini iyi bilin. Çok çalışın, çok değerli bir okulda okuduğunuzu unutmayın. Bu okuldan mezun olduğunuzda kolunuzda altın bir bilezik olacağını bilin. Kolunda altın bileziği olan birisinin açamayacağı kapı yoktur. Yaptığınız işi en iyi yapmak için çaba gösterin” ifadelerini kullandı.

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAKSINIZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında, “Gençler sizler bizlerin geleceğisiniz. Bayrağı bizlerden siz teslim alacak, daha da ileriye taşıyacaksınız. Bunun için de çok çalışacak ve uyanık olacağız. Bu coğrafya üzerinde tarih boyunca oyunlar oynandı, oynanmaya devam edecek. Bunu için bizim sürekli tetikte ve dikkatli olmamız lazım. Bizler sizlere çok güveniyoruz. Hepinize eğitim hayatanızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

GTÜ REKTÖRÜ ASLAN’DA KATILDI

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan bayrak töreni sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’ün okul ziyaretine eşlik etti. Protokol üyeleri öğretmenler odasında öğretmenlerle bir sür sohbet etti. Gelecek nesillerin yetiştirme görevi üslendikleri için çok zor bir görevleri olduğunu ifade eden protokol, öğretmenlere görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi. Ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan STFA Mesleki ve Teknik Anadolu lisesiyle ortak bir çalışma yapmak istediklerini ifade etti.

ATÖLYE VE SINIFLARI ZİYARET ETTİLER

Daha sonra atölyeleri ziyaret ederek öğrencilerin çalışmalarını inceleyen protokol üyelerine öğrenciler kendilerinin yaptığı 3 boyutlu yazıcıyla üzerlerine isimlerinin yazılı olduğu kalemlik ve defter hediye etti. Çalışmaları oldukça başarılı bulan protokol üyeleri öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Tarih : 06/01/2020