HABER ARŞİV

Başkan Büyükgöz´ün hafta sonu mesaisi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´ün hafta sonu mesaisi de yoğun oldu.
Gebze´de Sünnet Şöleni
Gebze Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni´nin 25.si Gebze Kapalı spor Salonunda gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ev
Başkan Büyükgöz Milli maçı Gebzelilerle izledi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz İzlanda ile Türkiye Milli Takımının maçını 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında Gebzelilerle birlikte izledi
Körfez´den Konuk Başkan
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Büyükgöz Minik Tekvandocuları Ağırladı
Gebze Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Tekvando branşında eğitim gören öğrencileri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´ü makamında ziyaret etti.
Başkan Büyükgöz´den esnaf turu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Güzeller Mahallesi Gençlik Caddesi esnafını ziyaret etti.
Başkan Büyükgöz iftarını gençlerle açtı
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz iftarını, Gençlik haftası münasebetiyle Gebze Gençlik Merkezinde düzenlenen iftar programında gençlerle birlik
Başkan Büyükgöz şehit yakınlarını ağırladı
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şubesini makamında ağırladı.
Başkan Büyükgöz´ün 19 Mayıs Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Büyükgöz Cumhuriyet´te
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, iftarını her akşam Gebzeli bir aileye konuk olarak açıyor.
6 sayfadan 1. sayfa listelenmektedir.  Toplam 57 İçerik
Başlık