Huzurevi Sakinlerinin Eskihisar Keyfi

Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Gebze Belediyesi'nin misafiri oldu. Eskihisar'ın eşsiz manzarası eşliğinde kahvaltı yapan huzurevi sakinleri hoşça vakit geçirdi.

RAGİBE HANIM'IN EV SAHİPLİĞİNDE

Darıca ve Tavşancıl huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası'nda Gebze Belediyesi'nin konuğu oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in eşi Ragibe Hanım'ın ev sahipliğinde Eskihisar Sakızağacı Teras Kafe'de düzenlenen kahvaltıya konuk olan huzurevi sakinleri anılarını yadederek hoşça vakit geçirdi. Başkan Köşker'in eşi Ragibe Hanım'ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Nilay Ayran'ında hazır bulunduğu kahvaltıya ayrıca Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Okur'un eşi Nurten Okur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'un eşi Fatma Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş'in eşi Nagehan Ateş, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, GTO Başkanı Nail Çiler'in eşi Sevgi Çiler, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Demir'in eşi Günseli Demir, Darıca Huzurevi Müdiresi Yıldız Özer, Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekman da katıldı.

ÖĞÜTLERİNİZ YOLUMUZU AYDINLATIYOR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in eşi Ragibe Hanım ve Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın konuklarla yakından ilgilendiği kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Ayran, yurt dışı programı nedeniyle toplantıya katılamayan Başkan Köşker'in selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, "Belediyemizin, Yerel Demokrasi Haftası kapsamında Avrupa Birliği özel ödülünü almak üzere yurt dışında olan sayın başkanımız Adnan Köşker'in sizlere selamlarını iletmek isterim. Bizleri bugünlere getiren siz değerli büyüklerin ellerinde öper saygılar sunarım.  Şefkat ve öğütleriyle bizlere yol gösteren siz değerli büyüklerimiz iyi ki varsınız. Sizlere sağlık ve huzur dolu bir ömür dilerim" dedi. Etkinlik, huzurevi sakinlerine çeşitli hediyelerin takdim edilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 770

GEBZE DEĞİŞİYOR
| En Çok Okunan Haberler |