Başkan Köşker´den Beylikbağı ziyareti

Başkan Köşker’den

Beylikbağı ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hakkın rahmetine kavuşan Ayşe Oflu’nun Sarı Camide kılınan cenaze namazına katıldı. Cenaze namazı sonrası cemaatle sohbet eden Başkan Köşker, 24 Haziran seçimlerinde Beylikbağı Mahallesinin verdiği destekten ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahalle esnafını da ziyaret eden Başkan Köşker, esnafa hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu. Belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği Beylikbağı Mahallesi ziyaretinde Başkan Köşker, “Gebze’nin kalesi olan Beylikbağı yine desteğini verdi ve ortalamalının çok üstünde bir oyla Cumhurbaşkanımızı destekledi. Tüm Gebzeli ve Beyikbağlı hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bilişim Lisesi´nde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kirazapınar´da bulunan Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anado
12.11.2018
Başkan Köşker Gebzeli Annelerin Yanında