Başkan Köşker hemşerilerinin yanında

Başkan Köşker hemşerilerinin yanında

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker her fırsatta Gebzeli esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor, sohbet ediyor. Hafta sonunu mesaisini yine Gebzelilerin arasında tamamlayan Başkan Köşker, Gebze çarşı esnafını ziyaret etti, hayırlı işler temennisinde bulundu. Alışveriş yapan Gebzelilerle sohbet eden Başkan Köşker öneri, talep ve görüşleri dinledi. Ülke ekonomisinin dış güçlerin spekülasyonlarına boyun eğmeyecek kadar güçlü olduğunu dile getiren Başkan Köşker, “Ekonominin en önemli mihenk taşlarından olan esnaflarımız da bizlerle aynı görüşte. Piyasada normalleşme sinyalleri görüyoruz” dedi.  Başkan Köşker ayrıca; güzel havada hafta sonunu Eskihisar’da geçiren Gebzelilerle de sohbet etti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gebzespor´dan Başkan Köşker´e TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Gebzespor yönetiminden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´e teşekkür ziyareti.
7.2.2019
Büyükakın´dan Köşker´e ziyaret
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu.
6.2.2019