Başkan Köşker hemşerilerinin yanında

Başkan Köşker hemşerilerinin yanında

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker her fırsatta Gebzeli esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor, sohbet ediyor. Hafta sonunu mesaisini yine Gebzelilerin arasında tamamlayan Başkan Köşker, Gebze çarşı esnafını ziyaret etti, hayırlı işler temennisinde bulundu. Alışveriş yapan Gebzelilerle sohbet eden Başkan Köşker öneri, talep ve görüşleri dinledi. Ülke ekonomisinin dış güçlerin spekülasyonlarına boyun eğmeyecek kadar güçlü olduğunu dile getiren Başkan Köşker, “Ekonominin en önemli mihenk taşlarından olan esnaflarımız da bizlerle aynı görüşte. Piyasada normalleşme sinyalleri görüyoruz” dedi.  Başkan Köşker ayrıca; güzel havada hafta sonunu Eskihisar’da geçiren Gebzelilerle de sohbet etti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu´nun bayrak törenine katıldı.
10.12.2018
Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar´da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya ge
7.12.2018