Gebze´de Ekim Meclisi Tamamlandı

Gebze’de Ekim Meclisi Tamamlandı

Gebze Belediyesi olağan Ekim Ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumunda Gebze Belediyesi’nin 2019 yılı Mali Bütçesi 448 Milyon TL olarak belirlendi.

Gebze Belediyesi olağan Ekim Ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumunda Gebze Belediyesi’nin 2019 yılı Mali Bütçesi 448 Milyon olarak belirlendi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleşen oturum yoklama ve bir önceki oturuma ait karar özetinin oylanması ile başladı. Gebze’nin bütçesinin görüşüldüğü meclis toplantısında 2019 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu ve 2019 Mali Yılı Bütçesi-Bütçe Kararnamesi ve buna bağlı olarak gelir tarifesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Buna göre Gebze Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi 448 milyon lira olarak belirlendi. Meclis toplantısı sonunda Başkan Köşker, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevapladı. Gebze Belediyesi Kasım ayı meclis oturumu 1 Kasım Perşembe günü saat 16:00’da gerçekleşecek.

Zabıta memurlarına yemin töreni
Gebze Belediyesi´nde bir yıllık aday memurluk süresini tamamlayan zabıta memurlarına yemin töreni düzenlendi. Törene katılan Gebze Belediye
16.10.2018
GKM´de ´Yolumuz Türkiye´ konferansı