Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Farabi İlköğretim Okulunda

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker

Farabi İlköğretim Okulunda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Farabi İlköğretim Okulu’nun bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ

Başkan Köşker konuşmasında, “Allah siz geleceğimizin teminatı olan yarınlarımız olan gençlerimizin bahtını açık eylesin. Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz. Türkiye coğrafyası sebebiyle zor bir bölgede yer alıyor. Bu sebeple siz gençlere büyük işler düşüyor. Çok çalışacaksınız ve inşallah ülkemizi daha iyi yerlere getireceksiniz” dedi.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Kaymakam Güler ise, “Bu ülkenin geleceği yarın siz gençlerin omuzları üzerinde yükselecek. Bu sebeple hem sizlere hem de sizleri yetiştiren öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizler bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlere bu anlamda güvenimiz tam. Bugün ülkemiz üzerine oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacak. Bu sebeple çok çalışacağız” diye konuştu.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİLER

Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.

Başkan Köşker´in 10 Ocak Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
9.1.2019
Gebze´de yılın ilk meclisi yapıldı
Gebze Belediyesi Ocak ayı Meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker
4.1.2019