Başkan Köşker´in 10 Ocak Mesajı

Başkan Köşker’in

10 Ocak Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Köşker mesajında, “Haber verme, denetim ve eleştiri yapma, kamuoyunu bilgilendirme ve oluşturma, özgür tartışma ortamı sağlayarak toplumsal bilinci geliştirme, toplumu eğitme ve düşünce dünyasını zenginleştirme gibi işlevleri bulunan basın, bu yönüyle kamusal görev yapmaktadır. Gazetecilerin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, haklarının güvenceye alınması, onların, görevlerini rahat bir ortamda yapabilmelerini sağlayacaktır. Bu vesileyle, başta ilçemizde yaşanan her türlü olayı takip ederek bize aktaran ve kamuoyunu bilgilendiren, değerli basın mensupları olmak üzere, tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Farabi İlköğretim Okulunda
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Farabi İlköğretim Okulu´nun bayrak törenine katıldı.
7.1.2019
Gebze´de yılın ilk meclisi yapıldı
Gebze Belediyesi Ocak ayı Meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker
4.1.2019