Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Muallimköy´de Bayrak Töreninde

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz

Muallimköy’de Bayrak Töreninde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Muallimköy Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Lisesi’nin bayrak törenine katıldı. Törende İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Aksu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da hazır bulundu.

KENDİNİZİ GELİŞTİRİN

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Burada aldığınız bilgiler sizlerin geleceği için çok önemli. Aldığınız bilgiler bir anahtar niteliğinde. Hangi kapıları açacağınız ise sizin elinizde. Diploma artık tek başına bir işe yaramıyor. Bu sebeple kendinizi geliştirmeli bilgi birikimi olan insanlar olmalısınız. Bunun içinde çok çalışmalısınız” dedi.

İŞİNİZ SEVİN

Gebze kaymakamı Mustafa Güler, “Biz sizleri çok seviyoruz. Çünkü sizler, bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlerin bu vatan için yaptığı çalışmalar bizleri gururlandırıyor. Güzel bir okulda eğitim görüyorsunuz. Mesleki anlamada iyi eğitim verilen bir okulumuz. Ama önemli olan insanın işini sevmesi. İşinizi severseniz işinizde başarılı olursunuz” dedi.

ÖĞRETMENLERİ DİNLEDİLER

Bayrak töreninden sonra öğrencileri sınıflarına uğurlayan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmelerle sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledi. Sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Başkan Büyükgöz Mustafa Paşa´yı dinledi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz vatandaşın sorunlarını birebir dile getirebildiği Mahalle Meclisleri´nin birinci turunda Mustafa Paş
18.11.2019
Başkan Büyükgöz Dünya Konsey Üyeliğine seçildi