1962 yılında Gümüşhane'de doğdum. 1980 yılında Gebze Lisesi'nden mezun oldum. 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Ön lisans bölümünü bitirdim.

1984 yılında Gebze Belediyesinde Zabıta Memuru olarak göreve başladım, Zabıta Müdürlüğü'nde hizmet sürecinde Komiser, Baş komiser, Zabıta Amiri ve Zabıta Müdür Vekilliği yaptım. Zabıta Müdürlüğü görevini yürütürken aynı zamanda 2 yıl Belediyemiz Strateji Geliştirme Müdür vekili olarak görev yaptım. Belediyemizde 4 yıl (o daimi Encümen Üyeliği yaptım. Belediyemiz adına Kaymakamlık Tüketiciyi Koruma Hakem Heyeti üyesi olarak 6 yıldır görev yapmaya devam ediyorum.

Milli Eğitim Bakanlığının Trafik ve Çevre Bilgisi Öğreticileri Kursu Belgesi, İTÜ'den Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Belgesi, TSE'den Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Kalite Yönetim İç tetkik Belgesine sahibim ve birçok Sivil Toplum Kuruluşuna (Dernek, Sendika gibi.) çeşitli görevlerde bulundum.

2019 Temmuz ayında Muhtarlık İşleri Müdürlüğünde görevlendirildim ve halen burada çalışmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.