Gebze´nin kurtuluşu kutlandı

Gebze’nin kurtuluşu kutlandı

Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.

Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Yusuf Burkut, belediye meclis üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve Gebzeliler katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ÇELENK SUNDU

Tören Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Atatürk büstüne Gebze Belediyesi çelengi sunumuyla başladı. Sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasın ardından günün anlamına ilişkin konuşma yapıldı. Programın sonunda Gebze’nin kurtuluşu koşusunda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri madalyalarını takdim etti.

Başkan Büyükgöz Güzeller´i Dinledi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Meclisleri kapsamında Güzeller Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
11.11.2019
Başkan Büyükgöz´den Eski Adliyede İnceleme
Belediyeye devredilen eski adliye binasında devam eden tadilat ve onarım çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, i
11.11.2019