Başkan Büyükgöz´den Miniklere Sürpriz Ziyaret

Başkan Büyükgöz’den

Miniklere Sürpriz Ziyaret

Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencilerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, miniklerle oyunlar oynadı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencilerini ziyaret etti, miniklerle oyunlar oynadı. Başkan amcalarının sürpriz ziyaretleri çocukları oldukça sevindirdi. Çocukların etkinliklerine katılan Başkan Büyükgöz çocuklarla bol bol sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın eğitimleri bizler için çok önemli. Anaokulu Üniversitemizde çocuklarımıza birçok farklı branşta eğitimler veriyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz çocuklarımızın gelişimleri için ellerinden geleni yapıyor. Ben bu evlatlarını bizlere emanet eden Gebzeli hemşerilerimize ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklar sizleri de çok seviyoruz. Her şey sizler için” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükgöz Güzeller´i Dinledi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Meclisleri kapsamında Güzeller Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
11.11.2019
Başkan Büyükgöz´den Eski Adliyede İnceleme
Belediyeye devredilen eski adliye binasında devam eden tadilat ve onarım çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, i
11.11.2019