Başkan Büyükgöz Güzeller´i Dinledi

Başkan Büyükgöz Güzeller’i Dinledi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Meclisleri kapsamında Güzeller Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Mahalle Meclisleri kapsamında Güzeller Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Mahalle Meclisine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Burkut, Sedat Çelik, meclis üyeleri, mahalle muhtarı, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORSUNUZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Mahalle Meclisi öncesi mahalleye yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Başkan Büyükgöz, “Halk buluşmalarımız, Mahalle Meclislerimiz, Esnaf Buluşmalarımız bunların hepsi sizlere daha iyi hizmet verebilmek için. Çünkü sizler hizmetin en iyisini hak ediyorsunuz. Bunu başarabilmek için de sizlerin fikirleri bizler için çok önemli. Burada söylediğiniz her şey direk muhatabına ulaşıyor. Burada başkan yardımcılarımız ve birim müdürlülerimiz her söyleneni not alıyor, yani hiçbir şey havada kalmıyor” dedi. Başkan Büyükgöz daha sonra mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı.

Başkan Büyükgöz Müjdeyi Verdi!
Tarihi Hünkar Çayırı Gebze´ye Devredildi
5.12.2019
Vatandaş Derdini Başkan´a Halk Buluşmasında Anlatıyor
Gebze´de vatandaş derdini, talebini ve önerilerini Halk Buluşmasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´e birebir anlatıyor.
4.12.2019