ZABITA MEMURU ALIMI SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVI SONUCU KESİN OLMAYAN BAŞARI LİSTESİ

ZABITA MEMURU ALIMI SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVI SONUCU

KESİN OLMAYAN BAŞARI LİSTESİ

Başkanlığımız bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla Zabıta Memuru alımı için yayınlanan ilana istinaden 21.09.2020 - 25.09.2020 tarihleri arasında yapılan sözlü ve uygulamalı sınava ilişkin Kesin Olmayan Başarı Listesi ektedir.

Yayınlanan listede belirtilen atamaya esas puan kısmı; yönetmeliğe göre adayların sözlü ve uygulamalı sınav puanlarının %50’si ve başvuruda bulundukları KPSS puanlarının aritmetik ortalaması alınarak oluşturulmuştur. Yönetmeliğe göre Sözlü ve Uygulamalı sınavdan 60 puan alamayan adaylar başarısız sayılmışlardır.

Kesin olmayan sonuçlara itirazlar; itirazda bulunulan hususun belgelendirilmesi şartı ile ilan tarihinden itibaren 7 gün içerisinde Gebze Belediye Başkanlığı evrak kaydına şahsen dilekçe ile yapılacaktır. İtirazda bulunan adaylara itiraz sonucu yazılı tebligat ile bildirilecektir. İtiraz süresi dışında yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yayınlanan bu liste tebliğ niteliğinde olup ayrıca bu listede adı soyadı bulunan adaylara posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

Asil adaylar arasında atamaya hak kazanan adayların aşağıda istenen belgeleri temin ederek Kurumumuza şahsen 30/10/2020 tarihine kadar ulaştırılmaları gerekmektedir.

Süresi içerisinde evrakları tarafımıza ulaştırmayan asil adayların atama işlemleri yapılmaz, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen asil adayların ise atama işlemi iptal olduktan sonra ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığında haklarında suç duyurusunda bulunulur.

Asil adayların atanamaması durumunda başarı sıralamasına göre yedek adaylardan çağrılacaktır.

Atamaya Hak Kazanan Asil Adaylardan İstenen Belgeler;

1- Kimlik Fotokopisi

2- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

3- Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesi veya Özel Hastaneden alınmış en az 3 Uzman hekim imzalı olarak hazırlanan kurul raporu)

4- Sabıka Durum Kaydı