TATLIKUYU PAZAR YERİNDE BULUNAN DÜKKANLARIN KİRAYA VERİLMESİ İLE İLGİLİ DUYURU

İLAN

GEBZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemize ait Tatlıkuyu Mah. Ahmet PENBEGÜLLÜ Bulvarı No:77' de 4528 ada, 25 ve 26 nolu parselde bulunan kapalı sabit pazar yanındaki 5 adet işyeri (dükkan'lar) üç (3) yıl süre ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. Maddesi gereği pazarlık usulü artırma suretiyle 25 Şubat Salı günü saat 14:00 da, ihale edilerek kiraya verilecektir. Her bir dükkanın aylık kira bedeli 3.500,00.-TL+KDV olup, 5 adet dükkanın 1. yıl yıllık 210.000,00.-TL+KDV' dir. Dükkanların Belediyemiz Encümen Odasında, Belediyemiz Encümenince ihalesi yapılacaktır. Her bir dükkan için Geçici teminat bedeli 1260,00.-TL ‘dir. 2. ve 3. Yıllar kira artışı Encümence belirlenecektir. İhaleye iştirak etmek isteyen firma/şahıslar ihale dosyasını 250,00-TL bedelle İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden temin edebilir ve ücretsiz görebilirler. İhaleye katılmak için ihale dosyası almak zorunludur. İhaleye katılmak isteyenler, şartname ’de istenen evrakları usulüne uygun hazırlayarak en geç 24 Şubat Pazartesi günü saat 12:00’ a kadar kapalı zarf içinde elden Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Teklifler yine kapalı zarf içinde ihale dosyası ile beraber verilecektir.