AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER DANIŞMA MECLİSİ GEBZE’DE TOPLANDI


AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER DANIŞMA MECLİSİ GEBZE’DE TOPLANDI

BÜYÜKGÖZ, HİZMET VE YATIRIMLARI ANLATTI

AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Meclisi, 12 Şubat Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde toplandı. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA, misafir AK Parti İlçe Başkanları, misafir ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, göreve geldiği Nisan 2019 tarihinden itibaren Gebze’de gerçekleşen yatırımların; Gebze Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi hükümetin uyum içinde çalışmasının sonucunda gerçekleştiğini belirtti. BÜYÜKGÖZ yaptığı sunumda imardan şehirciliğe, altyapıdan temizliğe, çevreden sosyal yardımlara kadar birçok kritik başlıkta yapılan hizmetleri sayısal verilerle anlattı.

Gebze’ye 3 Yılda 7 Milyar TL’lik Yatırım

İmar ve şehircilikten altyapı çalışmalarına, yeni tesislerden spor ve gençlik hizmetlerine, sosyal belediyecilikten sıfır atığa, kültür ve sanat hizmetlerinden vizyon projelerine kadar pek çok alanda gerçekleşen 100’ün üzerindeki hizmet ve yatırımın yaklaşık tutarının 7 milyar Türk Lirası olduğunu belirten BÜYÜKGÖZ, “Gebze’de devrim gibi işler yaptık.” dedi. Gebze Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi Hükümet tarafından Gebze’de gerçekleştirilen 7 Milyar tutarındaki yatırımın, Gebze’nin geleceği için çok önemli adımlar olarak gördüğünü belirten BÜYÜKGÖZ; “Gebze için, Türkiye için aşkla çalışmaya devam.” dedi.

“Gebze’de İmar ve Tapu Sorununu Çözüyoruz”

Gebze’nin en büyük sorunlarından olan tapu ve imar sorununu kalıcı olarak çözmeye başladıklarını açıklayan BÜYÜKGÖZ, “Gebze’de 100 yılda 6.500 hektar alanda imar uygulaması yapılmışken, biz 3 yılda 4.500 hektar alanda imar uygulaması yaptık. Yıl sonuna kadar toplam 5.800 hektar alanın imar uygulaması tamamlayacağız.” dedi.

Her Haneye Doğal Gaz

Zinnur BÜYÜKGÖZ yaptığı sunumda Gebze’ye büyük bir müjde verdi. Palgaz iş birliğiyle 139.994 metrelik doğal gaz hattının çalışmalarını bitirdiklerini ve bu hat sayesinde 2022 yılının sonuna kadar Gebze’deki tüm hanelere doğal gaz götüreceklerini belirtti.

“İşin Özü Aşkla Çalışmak”

Göreve başladığımız gün ‘İşin Özü Aşkla Çalışmak’ dediğini belirten Başkan BÜYÜKGÖZ, aşkla çalışanın aşamayacağı engel olmadığını, kendisi ve ekibinin aşkla Gebze’ye hizmet ettiklerini söyledi. Gebze’de son 3 yılda yapılan tüm hizmet ve yatırımları 12 bölümde aktaran BÜYÜKGÖZ; Gebze Metrosu, Kışla Millet Bahçesi ve 7 milyar TL’lik tasarruf sağlayacak Güneş Enerji Projesi gibi pek çok vizyon projesini detaylandırdıktan sonra sunumunu noktaladı.

Tarih : 17/02/2022