Anadolulu Yazar ve Gazeteciler Gebze’de ağırlandı


Anadolulu Yazar ve Gazeteciler Gebze’de ağırlandı

Kültür Bakanlığı ortaklığındaki proje kapsamında Anadolu Yazar ve Gazeteciler Derneğini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze’de ağırladı.

Kültür Bakanlığı ortaklığındaki proje kapsamında Anadolu Yazar ve Gazeteciler Derneğini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze’de ağırladı. Gebze Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen programa ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Medeniyet Üniversitesi Rektörü Gülfettin Çelik, Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Işıkdağ ve dernek üyesi yazar ve gazeteciler katıldı.

MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Işıkdağ yaptığı selamlama konuşmasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Medeniyet Üniversitesi Rektörü Gülfettin Çelik yaptığı kısa selamlama konuşmasında gazeteciliğin önemine değindi.

SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sizleri kentimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gazetecilik yazarlık çok kutsal ve bir o kadar da önemli bir meslek. Sizler topluma yön veren insanlarsınız. Bu anlam da sorumluluğunuz oldukça fazla. Sizlere mesleğinizde başarılar diliyorum lütfen Anadolu insanına bizlerin selamlarını iletin. Her zaman sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı. Hediye takdiminin ardından Anadolu’dan gelen heyete Gebze Belediyesi ev sahipliğinde kentin tarihi yerlerini gezdirildi, bilgiler verildi.

Tarih : 19/06/2020