Başkan Adayı Büyükgöz’den Gebzelilere Çiçek Takdimi


Başkan Adayı Büyükgöz’den

Gebzelilere Çiçek Takdimi

14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle kent merkezinde vatandaşlara ve esnaflara çiçek takdiminde bulunan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sevgilerin en başında gelen sevgi; vatanımıza ve milletimize duyduğumuz sevdadır. Bu cennet vatanımızın sevdalısı olarak milletimize hizmet çıktığımız bu kutlu yolda bizlerden sevgisini desteğini esirgemeyen Gebzeli tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla çarşıda vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıttı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, ilçe kadın kolları teşkilatı mensuplarının çiçek takdiminde kendisine eşlik ettiği Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, evli çiftlerin, gençlerin ve vatandaşların Sevgililer Günü’nü kutlayarak sağlık ve mutlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

HER ŞEY SEVGİYLE GÜZELLEŞİR

İnsanı insan yapan en önemli özelliklerin başında sevginin geldiğini söyleyen Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Arkadaş, dostluk ilişkileri, aile, akraba ve komşu ilişkileri hep sevgiyle güzelleşir, sevgiyle süreklilik kazanır. Sevgi hayatın kaynağıdır. Sevgisiz ilişkiler uzun ömürlü olmaz. Onun için hayatınızdan sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeyelim. Sevgilerin en başında gelen sevgi; vatanımıza ve milletimize duyduğumuz sevdadır. Bu cennet vatanımızın sevdalısı olarak milletimize hizmet çıktığımız bu kutlu yolda bizlerden sevgisini desteğini esirgemeyen Gebzeli tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Tarih : 14/02/2024