Başkan Büyükgöz Barış sakinlerini Halk Meclisinde Ağırladı

Başkan Büyükgöz Barış sakinlerini

Halk Meclisinde Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Meclislerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Büyükgöz Barış Mahallesi sakinlerini Halk Meclisi’nde ağırladı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunun toplantı salonunda düzenlenen Halk Meclisine mahalle sakinlerinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları Mehmet Dinç, Sedat Çelik, Dursun Ali Arslan, Selamet Güner, Remzi Şeker, Yusuf Burkut, birim müdürleri, Barış Mahallesi Muhtarı Erol Yıldız katıldı. Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan belediye hizmetleri ve Gebze’de devam eden projelere ilişkin sunum yaparak konuşmasına başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Halk meclisimizi bu akşam Barış Mahallemizde kurduk. Kıymetli mahalle sakini siz değerli hemşerilerimize katılımından ötürü şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinlediğimiz meclisimize yarın Güzeller Mahallemiz ile devam edeceğiz” dedi. Başkan Büyükgöz toplantının son bölümünde mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı, görüş ve önerilerini dinledi.

Tarih : 29/03/2022