Başkan Büyükgöz Başkent’te

Genç Dostu Şehirler Kongresinde

Başkan Büyükgöz Başkent’te. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himaye ve katılımıyla Başkent’te düzenlenen Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’nde Gebze’yi temsil etti. Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi düzenlenen ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TBB Başkanı Fatma Şahin’in de katıldığı Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’nde ilçeyi temsil eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sn. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilen Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi programına katılarak gençlerimizle hemhal olduk” notuyla paylaşımda bulundu.

Tarih : 25/08/2021