Başkan Büyükgöz çalışmaları yerinde inceledi

Kamyoncular garajı asfaltlanıyor ,

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yönetimi Gebze Belediyesine geçen kamyoncular garajında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tır ve kamyon park alanındaki asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Büyükgöz’e Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından çalışmalar ve son durumu hakkında bilgi verildi. Yaklaşık 40 bin metrekare alandan oluşan park alanında 20 bin metrekare alanın asfaltlama çalışması tamamlandı. HİZMET İÇİN VARIZ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Kamyoncu esnafımızın daha modern temiz bir ortamda hizmet verebilmeleri için saha çalışmalarını başlattık ve asfaltlama çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bu çalışmalarımız bitince hem esnafımız daha modern bir tesiste hizmet vermiş olacak, hem de Gebzeli hemşerilerimize hizmet verme noktasında yeni bir öz kaynak yaratmış olacağız. Her zaman söylediğimiz gibi bizim insanımız her şeyin en iyisine layık. Bizlerde bu anlamda hizmet için varız ve hizmet için koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarih : 19/12/2019