Başkan Büyükgöz’den GTÜ Rektörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başkan Büyükgöz’den GTÜ Rektörü’ne hayırlı olsun ziyareti. Yayınlanan cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ı ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “GTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Hacı Ali Mantar hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Rektörümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, misafirperverliklerinden için de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar da, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ziyaretinden ve temennilerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Tarih : 29/08/2022