Başkan Büyükgöz’den Hafta Sonu Denetim Turu


Başkan Büyükgöz’den Hafta Sonu Denetim Turu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den devam eden çalışma ve projelere yakın takip. Başkan Büyükgöz hafta sonu Gebze otobüs terminali modernize çalışmaları, nakliyeciler garajı ilave işyerleri-restoran yapım çalışmaları ve Eskihisar Güzide Yeşil Vadi Balık Restoranı yapım çalışmalarını denetledi

Başkan Büyükgöz’den devam eden çalışma ve projelere yakın takip. Gebze Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında başlatılan çalışma ve projeler hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediyesi tarafından devam eden çalışmaları yakından takip ederek denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz pazar günü ilk olarak Gebze Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret etti. Fen işleri müdürlüğü tarafından başlatılan yenileme ve genişletme çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz terminal esnaflarını da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

OTOBÜS TERMİNALİ MODERNİZE EDİLİYOR

Yolculuk yapan vatandaşlarla da bir süre hasbihal eden Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Otobüs manevra alanlarını genişleterek yolcuların ulaşımını daha konforlu hale getireceğiz. Otobüs firmalarına ait bilet satış noktalarını, yolcu bekleme donatılarını ve otobüs peronlarını yeniden düzenleyeceğiz. Peronların üzerini yağmur ve güneş ışığı gibi etmenlerden korunacak şekilde örteceğiz. Wc, mescit lokanta, bebek odası, ilk yardım odası ve yolcu bekleme alanlarını daha kullanıcı dostu konseptiyle revize edip hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

NAKLİYECİLERE RESTORAN VE YENİ İŞ YERLERİ

Şehirlerarası terminalin ardından Gebze Kamyon ve Tır Parkını ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, burada devam eden nakliyeciler restoranı ve TIR parkı ilave işyerleri imalat çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “TIR parkımızda hizmete alacağımız nakliyeciler restoranı hem esnafımızın hem de bölgedeki diğer işyerlerinin ihtiyacına cevap verecek kapasitede olacak. Nakliyeciler garajımıza ilave işyerleri çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp lojistik sektörümüzün hizmetine sunacağız inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz pazar günü son olarak da Eskihisar sahilde yapımı devam eden ve çalışmaların son aşamaya geldiği Güzide Yeşil Vadi Balık Restoranında incelemelerde bulundu.

Tarih : 07/11/2022