Başkan Büyükgöz’den Proje İnceleme Turu


Başkan Büyükgöz’den

Proje İnceleme Turu

Gebze’de proje ve çalışmalar Başkan Büyükgöz’ün yakın takibinde. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar Kale Çevresi Düzenleme ve Rekreasyon Proje çalışmaları ve Millet Bahçesi Proje alanında incelemelerde bulundu.

Gebze’deki çalışmalar Başkan Büyükgöz’ün yakın takibinde. Gebze Belediyesi tarafından yapımına başlanan Eskihisar Kalesi Çevre Düzenlemesi Projesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Toplam 46 bin 800 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek Eskihisar Kalesi Çevresi Rekreasyon Projesi kapsamında devam eden çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Eskihisar’ın değerine değer, güzelliğine güzellik katacak kale çevresi düzenlemesi projemizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tamamlandığında Gebzeli hemşerilerimizin kalenin eşsiz manzarası eşliğinde aileleriyle birlikte gelip vakit geçirebileceği bir alanı hizmete sunmuş olacağız. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

GEBZE MİLLET BAHÇESİ

Eskihisar’ın ardından eski askeri kışla bölgesine giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, alanda yapımına başlanacak Millet Bahçesi bölgesinde incelemede bulundu. Toplam 600 bin metrekarelik alan üzerinde kamu binaları, eğitim kampusu, tematik bahçeler, spor alanları, açık hava gösteri alanı, ibadethane ve meydanların yer alacağı ve ihale aşamasının ardından hazırlıkların sürdüğü Millet Bahçesi bölgesinde şantiye yetkililerinden bilgi alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Muharrem Poyrazoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Büyükgöz, İlçe Jandarma Komutanı Poyrazoğlu’na ve tüm Mehmetçiklere görevlerinde başarılar diledi.

Tarih : 29/12/2021