Başkan Büyükgöz Eczacılar Günü’nü Kutladı

Eczaneleri ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eczacılar Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den eczacılara tebrik ziyaretleri. Eczacılar Günü vesilesiyle ilçede hizmet veren eczaneleri ziyaret eden Başkan Büyükgöz, eczacılar ve görevli çalışanlarla sohbet etti. Kovid 19 virüs salgınıyla ülkece, devlet millet el ele vererek mücadele edildiğini belirten Başkan Büyükgöz, “Virüs musibetini kısa sürede alt edeceğiz inşallah. Bu savaşta ön cephede savaşan sağlık camiamızın önemli bir parçasını teşkil eden eczacılarımız da vatandaşlarımızın ilaç taleplerini en iyi şekilde yerine getiriyor. Eczacılarımıza ve görevli tüm personellerine bu zor mücadelede kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Tüm eczacılarımızın Eczacılar Günü kutlu olsun” dedi. Başkan Büyükgöz’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden eczacılar teşekkür etti.

Tarih : 14/05/2020