Başkan Büyükgöz Gebze’nin Gururu Gençleri Ağırladı

Tekno Fest Roket Yarışması’nda finale kalan ve Gebze Belediyesi’nin sponsor olduğu gençlerden oluşan roket takımını oluşturan gençleri ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Başkan Büyükgöz, “Tüm takımlarımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi

Gebzeli lise öğrencileri, Gebze’nin gururu oldular. Başkan Büyükgöz, Gebze’nin gururu başarılı gençleri makamında ağırladı. Gebze Belediyesi’nin sponsor olduğu gençlerden oluşan roket takımları, Tekno Fest Roket Yarışması’nda finale kaldı. Gebze Belediyesi’nin sponsor olduğu Yücel Boru Fen Lisesi ve Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin roket takımları; Teknofest Roket Yarışması'nda büyük bir başarı elde ederek 300 takım içerisinde finalde kalarak Gebze’yi ve Kocaeli’yi temsil edecek. Ayrıca Yücel Boru Fen Lisesi'nden bir başka takımın ise “Çevresel Filtre" isimli patentli ürünü ile Teknofest Çevre ve Enerji Teknoloji Yarışması finalinde Gebze'mizi temsil edecek. Başarılı gençleri ve okul idarecilerini makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Güzel haberler almaya devam ediyoruz. Gebze Belediyesi olarak destek olduğumuz Yücel Boru Fen Lisesi ve Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin roket takımları Teknofest Roket Yarışması'nda büyük bir başarı elde ederek 300 takım içerisinde finale kaldı. Ayrıca Yücel Boru Fen Lisesi'nden bir başka takımımız ise Çevresel Filtre" isimli patentli ürünü ile Teknofest Çevre ve Enerji Teknoloji Yarışması finalinde Gebze'mizi temsil edecek. Tüm takımlarımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Tarih : 21/07/2022