Başkan Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini 2023’ün İlk Halk Buluşmasında Ağırladı

Başkan Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini

2023’ün İlk Halk Buluşmasında Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 2023 yılının ilk haftasında Gebzeli hemşerilerini Halk Buluşmasında ağırladı

Başkan Büyükgöz 2023 yılının ilk haftasında Gebzeli hemşerileriyle Halk Buluşmasında bir araya geldi. Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar Halk Buluşmaları ve mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her hafta Salı günü, Gebzeli hemşerilerini Halk Buluşmasında dinliyor. Gebzeli hemşerilerinin dilek, istek, talep, görüş ve önerilerini ilk elden dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendisine iletilen sorunların çözümüne ilişkin talimatları ilgili birim müdürlerine veriyor. Kendisine iletilen bir sorunun en kısa sürede çözümüne önem veren Başkan Büyükgöz yaptığı açıklama, “2023 yılının ilk halk buluşmasını, da kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ve katılımıyla gerçekleştirdik. İlk günkü aşkla bundan sonra da Gebzeli hemşerilerimizin daha modern ve konforlu bir şehirde yaşayabilmeleri adına çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah. Katılımcı hemşerilerime ve bizlere desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih : 04/01/2023