Başkan Büyükgöz Gebzeli Muhtarları Ağırladı

Gebzeli muhtarları Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen programda ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yerel yönetimlerin temel taşı olan, kamu ile milletimiz arasında köprü vazifesi üstlenen siz değerli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ederim” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı, muhtarların muhtarlar gününü tebrik etti. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı programa ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları ve ilçe protokolü katıldı. “Yerel yönetimlerin temel taşı olan, kamu ile milletimiz arasında köprü vazifesi üstlenen siz değerli muhtarlarımız, Gebze’mize hizmet yolunda bizim en önemli paydaşımızsınız” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Çıktığımız, devlete, millete hizmet yolculuğunda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Muhtarlarımız da bizler gibi seçimle bu görevlere geldi ve vatandaşa hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar. Bu görevler kutsal görevlerdir. Allah birlikte huzur ve mutluluk içerisinde nice görevler yapmayı nasip etsin. Muhtarlar Gününüzü en kalbi duygularımla tebrik ederim.” Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de yaptığı açıklamada tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Tarih : 20/10/2022