Başkan Büyükgöz, Gebzelilerle Meydanda Bayramlaştı

Başkan Büyükgöz, Gebzelilerle meydanda bayramlaştı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bayram namazı sonrası Gebzeli hemşerilerinin Kurban bayramlarını tebrik etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerileriyle bayramlaştı. Bayram namazını Çoban Mustafapaşa Camii’nde eda den Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda Gebzeli hemşerileriyle bayramlaştı. Kent meydanındaki bayramlaşmaya ilçe protokolü, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri de katıldı. Gebzelilere çeşitli ikramlarda bulunduğu bayramlaşmada Başkan Büyükgöz, “Fedakarlık, yardımlaşma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı, halkımızı birleştiren, bizleri bencil duygulardan arındıran müstesna bir bayramdır.

ARİFE GÜNÜ ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Tüm hemşerilerimin, Türk ve İslam Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Arife günü ise Gebze Şehitliğini ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe gençlik kolları başkanı Enes Altuntaş ve beraberindeki heyetle şehitliğe geçen Başkan Büyükgöz okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından, şehit ailelerinin Kurban bayramlarını tebrik etti. Milletvekili Yaman ve Başkan Büyükgöz, kahraman vatan evlatlarının kabirlerine çiçek bırakarak dua etti.

Tarih : 18/07/2022