Başkan Büyükgöz Gençlerle Buluştu


Başkan Büyükgöz

Gençlerle Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’ndeki aktivitelerden faydalanan, ders çalışan gençlerle bir araya geldi.

Başkan Büyükgöz, gençlerle sohbette buluştu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’ndeki aktivitelerden faydalanan, ders çalışan gençlerle bir araya geldi. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen buluşmada Başkan Büyükgöz; öğrencilik yıllarında ve meslek hayatındaki deneyimleri paylaştı. Gençlerin okul ve eğitim yaşamındaki başarıların yanı sıra kendilerini geliştirecek çabayı da azami ölçüde sergilemeleri gerektiğini dile getiren Başkan Büyükgöz, imkanlar doğrultusunda gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

BÜYÜKGÖZ: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Büyükgöz, “Değerli genç kardeşlerim sizleri çok seviyor ve çok güveniyoruz. 2023 Büyük Türkiye’sine yakışacak tam donanımlı genç kardeşlerimiz sayesinde ülkemiz daha gelişecek ve büyüyecektir. Milli ve manevi değerleri merkezinize alarak, kendinizi yarınlara hazırlayacak önemli adımları atarken bizler de size her türlü imkanı ve desteği vermek için durup dinlenmeden çalışacağız. Eğitim hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Gençler de Başkan Büyükgöz’e sohbeti ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Başkan Büyükgöz gençlere kitap hediye etti.

Tarih : 23/03/2022