Başkan Büyükgöz Halk Buluşmasında Ağırlıyor

Gebze’de vatandaşlar talebini, şikayetini, istek, görüş ve derdini anlatıyor; Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de çözüm üretiyor.

Gebze’de vatandaş talebini, şikayetini, istek, görüş ve derdini anlatıyor Başkan Büyükgöz de çözüm üretiyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, haftanın bir günü Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerilerini ağırlıyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında, kendilerine belirlenen randevu saatinde Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir araya gelen vatandaşlar taleplerini ilk elden iletebiliyor. Hemşerilerinin kendisine ilettiği talep, şikayet, görüş ve önerileri değerlendiren Başkan Büyükgöz, sorunun en kısa sürede çözümü için ilgili müdürlüğün yetkililerine gerekli talimatları veriyor. Gebzeli hemşerilerinin her zaman emrinde olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gönül belediyeciliği ilkeleri çerçevesinde durup dinlenmeden hizmet ve proje üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Tarih : 09/11/2022