Başkan Büyükgöz Halk Meclisi’ni Hürriyet’te topladı

Başkana Büyükgöz Halk Meclisi’ni Hürriyet’te topladı. Halk Meclisi toplantılarına Gebze’nin kırsal ve merkez mahallelerinde ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi salonunda düzenlenen toplantıya belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarı, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Konuşmasına mahalleye kazandırılan belediye hizmetleri ve projelerine ilişkin bilgi vererek başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet sakinlerinin sorularını da cevaplandırdı. Mahalle sakinlerinin hizmetlere ilişkin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Büyükgöz; toplantıya katılımlarından ötürü Gebzeli hemşerilerine teşekkür etti.

Tarih : 07/01/2022