Başkan Büyükgöz Halk Meclisinde İstasyon sakinleriyle buluştu

Başkan Büyükgöz Halk Meclisinde

İstasyon sakinleriyle buluştu

Başkan Büyükgöz’den İstasyona Kapalı Pazar Müjdesi

İstasyon Mahallesi sakinleriyle, Halk Meclisi toplantısında bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 6282 metrekare alan üzerinde inşa edilecek kapalı pazar alanı ve otopark projesinin müjdesini paylaştı

Başkan Büyükgöz, mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına devam ediyor. Bu hafta İstasyon Mahallesi sakinleriyle, Halk Meclisi toplantısında bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye hizmetleri hakkında kalem kalem bilgi verdi. İstasyon Mahallesi sakinleriyle Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen Halk Meclisi toplantısında bir araya gelen Başkan Büyükgöz, belediye hizmetleri ve projelerini bölge sakinleriyle istişare ederek gereken ihtiyaçları karşılayacak şekilde planladıklarını ve hayata geçirdiklerini vurguladı. AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı İstasyon Halk Meclisinde mahalle sakinleriyle kapalı pazar projesi müjdesini paylaştı. İstasyon Mahallesi’nde 1455 sokakta uygulamaya konulacak kapalı Pazaryeri ve otopark projesinin müjdesini bölge sakinleriyle paylaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Siz kıymetli hemşerilerimle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Mahallemize 6282 metrekare alan üzerinde kapalı Pazar alanı ve otopark projemizi hayata geçireceğiz. Arsa ile ilgili satın alma işlemlerini tamamladık. En kısa sürede tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağımız projemizin şimdiden hayırlı olması temenni ediyorum” dedi. Başkan Büyükgöz Halk Meclisi toplantısında İstasyon sakinlerinin sorularını cevaplandırdı, hizmetlere ilişkin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

Tarih : 15/11/2021