Başkan Büyükgöz İftarda Ağırladı

Başkan Büyükgöz

iftarda ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçe protokolü ve meclis üyelerini Güzide Restoranda düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı

Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi meclis üyelerini ve ilçe protokolünü iftarda ağırladı. Güzide Restoranda düzenlenen iftar yemeğine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İyi Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri katıldı. İftar öncesi yapılan duanın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, meclis üyelerinin ve ilçe protokolünün Ramazan ayını tebrik etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “İftarımıza hoş geldiniz safalar getirdiniz. Ortak paydamız olan Gebze’miz için dün olduğu gibi bugün ve yarın da sizlerle birlikte durup dinlemeden çalışmaya devam edeceğiz inşallah. İftarımıza teşriflerinizden ötürü şükranlarımı sunuyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih : 21/04/2022