Başkan Büyükgöz İl Emniyet Müdürünü ağırladı

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğluna Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili eşli etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na görevlerinde başarılar diledi. Başkan Büyükgöz, “ Emniyet güçlerimiz toplumumuzun güvenliği için canla başla mücadele ediyor. Kendilerine bu anlamda kolaylıklar diliyorum. Müdürümüze de yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Kocaeli’mize hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Tarih : 31/12/2019