Başkan Büyükgöz İnönü Sakinleriyle Mecliste Buluştu

Başkan Büyükgöz İnönü

Sakinleriyle Mecliste Buluştu

Başkan Büyükgöz, Halk Meclisi toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahallelerdeki Halk Meclisi toplantıları kapsamında dün akşam İnönü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları Remzi Şeker, Sedat Çelik, Selamet Güner, Dursun Ali Arslan, Mehmet Dinç, birim müdürleri İnönü Mahalle Muhtarı Durmuş Karaboğa ve mahalle sakinlerinin katıldığı Halk Meclisinde Başkan Büyükgöz; hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan hizmetlere ilişkin kalem kalem bilgi vererek konuşmasına başladı. Gebze’ye kazandırılacak projelere ilişkinde mahalle sakinlerine bilgi veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantının son bölümünde vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. Vatandaşların talep, istek, görüş ve önerilerini de ilk elden dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; katılımlarından ötürü İnönü sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Tarih : 23/03/2022