Başkan Büyükgöz İşçileri Unutmadı


Başkan Büyükgöz İşçileri Unutmadı

Başkan’dan 1 Mayıs Tebriği

Kovid 19 virüs salgınıyla mücadelede çalışmalarında sahada aktif olarak çalışan belediye işçileriyle bir araya gelen Başkan Büyükgöz, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Başkan Büyükgöz, “Sadece bir gün değil 365 gün çalışanın, emekçinin günüdür. Çünkü alın teri kutsaldır” dedi.

Başkan Büyükgöz, belediye işçilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günleri’ni kutladı. Mevlana Kapalı Pazaryeri’nde toplanan ve Kovid 19 virüs salgınıyla mücadelede çalışmalarında aktif olarak çalışan belediye işçilerine hitap eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bugün 1 Mayıs. Çalışanların, emekçilerin bayramı. Bizim kültürümüzde alın teri kurumadan karşılığı verilir. Çalışan hak ettiğini gecikmeden alır, inancımızın gereği de bu böyledir. Dünyada ilk defa toplu sözleşme, Osmanlı döneminde yapılmıştır 1700’lü yıllarda. Sadece bir gün değil 365 gün çalışanın, emekçinin günüdür. Çünkü alın teri kutsaldır. Biz sizlerle mesai arkadaşıyız.

HİZMETLER ÖZVERİLİ ÇALIŞMAYLA SÜRÜYOR

Herkes vazifesini layıkıyla yapıyor. Bundan sonrada yapacağına inancımız tamdır. Koronayla mücadele döneminde sizlerin emekleri her zamankinden daha önemliydi. Bu mücadele döneminde sizlerin vefalı çalışmalarıyla ilçemizin mahalle ve sokaklarında dezenfekte ve temizlik çalışmaları başta olmak üzere diğer hizmetler de aksamadan sürüyor. Bu zor günleri kısa zamanda el birliğiyle çalışarak aşacağız inşallah. Bu dönemde sahada aktif olarak çalışan işçi kardeşlerimize, koronayla mücadele tamamlandığında imkanlar dahilinde, bir çam sakızı çoban armağanımız olacak. Sizlerin bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüzü kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Tarih : 01/05/2020