Başkan Büyükgöz kadınlar gününü kutladı

Başkan Büyükgöz karanfil dağıttı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Eskiçarşı ve Kent Meydanında kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı. Başkan Büyükgöz’e Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

KADINLARIN DEĞERİ TARTIŞILMAZ

Eski çarşıda Gebzelilerin Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil veren Başkan Büyükgöz, “Kadınlar bizler için çok önemli bir yere sahip. Bizler için, aile ve toplum için değerleri tartışılmaz. Dinimizde kadınlara büyük önem veriyor. Kadın hayatın her alanında var. Ve onların olduğu yerde bir güzellik, bir düzen var. Ben tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyor. Kadına ve çocuğa şiddetin olmadığı bir dünya diliyorum” açıklamasında bulundu.

Tarih : 10/03/2020