Başkan Büyükgöz Karne Şenliklerinde


Başkan Büyükgöz Karne Şenliklerinde

Gebze Belediyesi Karne Şenlikleri Çocuk Atölyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğrencilerle birlikte oyuncak boyadı, çocuk oyunu Deniz Kabuğu Adası’nı onlarla birlikte izledi.

Gebze Belediyesi tarafından başlatılan ve sömestr tatili boyunca devam eden Karne Şenliklerinde eğitimler sürüyor. Karne şenlikleri kapsamında açılan ücretsiz atölyelere katılan çocukları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, maharetli miniklerle birlikte oyuncak atölyesinde boyama yaptı, Deniz Kabuğu Adası isimli çocuk oyununu onlarla birlikte izledi. 15 gün boyunca devam edecek olan ve 4 ile 12 yaş grubu çocuklara hitap eden Karne Şenliği Çocuk Atölyeleri kapsamındaki kum boyama, hareket, oyuncak boyama, ebru, origami ve taş boyama sınıflarında eğlenceli eğitimler hız kesmiyor.

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ

Atölyelerde derslerine eğlenceli bir şekilde devam eden öğrencileri yalnız bırakmayarak ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla el işi dersine katıldı. Miniklerle birlikte GKM’de sergilenen Deniz Kabuğu Adası isimli çocuk tiyatro gösterisini de izleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Karne şenliğimize katılan siz değerli evlatlarımızla birlikte tüm çocuklarımızı bizler çok seviyoruz. Tatilde atölyelerimizdeki oyunlara ve atölyelere katılarak keyifli zaman geçiren sizlerin, diğer boş vakitlerinizi de kitap okuyarak iyi değerlendirmenizi istiyorum. Haftaya açılacak okullarınızda da başarılar diliyorum. Rabbim derslerinizde zihin açıklığı versin inşallah. Allah’a emanet olun” dedi.

Tarih : 03/02/2022