Başkan Büyükgöz Kırsaldaki Halk Meclislerini Tamamladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilçenin kırsal mahallelerindeki Halk Meclislerini Tavşanlı, Muallimköy ve Eskihisar toplantılarıyla tamamladı. Başkan Büyükgöz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üstyapı çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerimize 85 milyon TL’lik yatırım yaptık” dedi.

Başkan Büyükgöz Halk Meclislerini Tavşanlı, Muallimköy ve Eskihisar mahallelerinde kurdu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Halk Meclisi toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Halk Meclislerine kırsal mahalleleri ile devam eden Başkan Büyükgöz, hafta sonu ilk olarak Eskihisar mahallesi sakinleriyle buluştu. Eskihisar’ın ardından Muallimköy ve Tavşanlı mahallelerinde halk meclisi toplantısı gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamalarda, “Eskihisar Kalesi’nin çevre düzenlemesi uzun zamandır beklenen projeydi. Hamdolsun, bizlere nasip oldu. Zaten güzel olan Eskihisar’a bir güzellik daha katacağız. Muallimköy’de gerçekleştirdiğimiz imar uygulamalarıyla 1379 hak sahibi tapularına kavuştu. Göreve geldiğimiz günden bu yana üstyapı çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerimize 85 milyon TL’lik yatırım yaptık” ifadelerini kullandı. Kırsal mahallelerdeki Halk Meclislerini tamamlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantılarda hem belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi hem de mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı.

Tarih : 10/01/2022