Başkan Büyükgöz Koltuğu Çocuklara Devretti

Gebze’de yönetim çocuklarda

Başkan Büyükgöz koltuğu çocuklara devretti

Koltuğunu bir günlüğüne İl Genel Meclisi İlkokulu öğrencileri İklima Tural ve Alperen Kangal’a devreden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Gazi Meclisin 100. Kuruluş yıldönümünü kutladı

Başkan Büyükgöz, koltuğu devretti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, koltuğu geleceğin büyükleri, bugünün çocuklarına devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kendisini ziyaret eden İl Genel Meclisi İlkokulu öğrencileri İklima Tural ve Alperen Kangal’a başkanlık koltuğunu bir günlüğüne devreden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Gazi Meclisin 100. Kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Makamında ağırladığı öğrencilerle bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, koltuğu sırasıyla İl Genel Meclisi İlkokulu öğrencileri İklima Tural ve Alperen Kangal’a devretti. Minik başkanlar, ilgili başkan yardımcısını telefonla arayarak mahallelere yeni parklar kazandırılması talimatını verdi. Öğrencilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Tarih : 22/04/2022