Başkan Büyükgöz Malazgirt’te


Başkan Büyükgöz Malazgirt’te

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Malazgirt Zaferi’nin 950. Yıldönümü etkinliklerine katıldı. Gebze Belediyesi’nin Malazgirt’te kurduğu otağı ziyaret eden Başkan Büyükgöz, “Zaferimizin 950. Yılı kutlu olsun. Rabbim bizi nice zaferler ile Müşerref kılsın” dedi.

Başkan Büyükgöz Malazgirt’te. Gebze Belediyesi, Malazgirt Zaferi’nin 950. Yıl dönümü vesilesiyle Malazgirt’te otağ kurdu. Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde etkinliklerin yapıldığı Malazgirt’te kurulan belediye otağını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim etti. Belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Malazgirt’e giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; belediyenin otağında vatandaşları ağırladı. Gebze’yi tanıtıcı materyallerden oluşan hediyeleri anma törenine katılan ve belediye otağını ziyaret eden vatandaşlara hediye eden Başkan Büyükgöz, Gebze’nin kardeş belediyesi Malazgirt’in de otağını ziyaret etti.

ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “950. Yılını kutladığımız Malazgirt Zaferimiz de Sultan Muhammed Alparslan ve yol arkadaşlarının büyük fedakarlıkları sonucu kazanılmış ve Anadolu milletimizin ebed müddet vatanı olmuştur. Anadolu dünyadaki tüm mazlum ve masumlar için emin vatan olmuştur. Malazgirt Zaferi büyük bir medeniyet hareketinin başlangıcı olmuş İstanbul’un fethi ile mühürlenmiştir. Zaferimizin 950. Yılı kutlu olsun. Rabbim bizi nice zaferler ile Müşerref kılsın” ifadelerini kullandı.

Tarih : 26/08/2021