Başkan Büyükgöz Mesai Arkadaşlarını İftarda Ağırladı

Gebze ailesi iftarda buluştu

Başkan Büyükgöz mesai arkadaşlarını iftarda ağırladı

Gebze Belediyesi’nde görevli personeller, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu

Gebze Belediyesi ailesi, personel iftarında buluştu. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi'nde çalışan personelleri iftar yemeğinde ağırladı. Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra iftar yemeğine belediye başkan yardımcıları Dursun Ali Arslan, Selamet Güner, Mehmet Dinç, Remzi Şeker, Sedat Çelik, Yusuf Burkut, belediye birim müdürleri ve personelleri katıldı. Emekliye ayrılan personellere de birer teşekkür plaketi takdim eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Siz değerli mesai arkadaşlarımızla aynı sofrada iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

EMEKLİ PERSONELLERE TEŞEKKÜR

Hamdolsun, her yıl Ramazan ayının tüm güzelliklerini Gebze’mizde birlikte paylaşıyoruz. Yapılan tüm hizmetlerin altında sizlerin imzası var. Allah hepinizden razı olsun. Ailelerinizle birlikte sağlık sıhhat içerisinde Ramazan ayını idrak etmenizi en kalbi duygularımla Rabbimden dilerim. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, katılımlarınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.” Selamlama konuşmasının ardından belediyeden emekliye ayrılan personellere Başkan Büyükgöz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Tarih : 07/04/2022