Başkan Büyükgöz; Minik Zeynep Yaren’i Kırmadı

Başkan Büyükgöz;

Minik Zeynep Yaren’i Kırmadı

Başkan Amcasından Minik Zeynep’e Sürpriz Kendisine sosyal medyadan ulaşarak evde bakmak için bir kuş isteyen minik Zeynep Yaren’i kırmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, muhabbet kuşunu kendisine hediye etti

Başkan amcasından minik Zeynep Yaren’e sürpriz hediye. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında,18 yaş altı çocuklar ve gençlerin sokağa çıkmasına tüm yurtta olduğu gibi izin verilmeyen Gebze’de yaşayan Zeynep Yaren’e Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sürpriz yaptı. İstasyon Mahallesi’nde yaşayan Yaşar ailesinin minik evlatları Zeynep Yaren, sosyal medya hesaplarından ulaştığı Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den evde beslemek üzere bir muhabbet kuşu istemişti. Salgın tehdidi nedeniyle sokağa çıkamayan ve zaman zaman evde sıkıldığını ifade eden minik Zeynep Yaren’i kırmayarak isteğini yerine getiren Başkan Büyükgöz, muhabbet kuşunu Yaşar ailesinin evlerine götürdü. Bu sürpriz karşısında oldukça sevinen Zeynep Yaren, Başkan Amcasına teşekkür etti. Virüs salgını riskinden korunmak için alınan tedbirlere uyan Zeynep Yaren ve tüm çocuklara, gençlere teşekkür eden Başkan Büyükgöz, “Devlet millet kenetlenerek alınan tüm tedbirlerle virüs musibetinden en kısada kurtulacağız inşallah. O zaman evlatlarımız gönüllerince parklarda, bahçelerde arkadaşlarıyla oyun oynayabilecek” dedi.

Tarih : 14/04/2020