Başkan Büyükgöz Mustafapaşa sakinlerini dinledi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Halk Meclisi kapsamında Mustafapaşa mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Her hafta bir mahalleye ekibiyle birlikte konuk olan Başkan Büyükgöz; belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin bilgi verdiği vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden dinliyor. Mustafapaşa Mahallesi sakinleriyle Halk Meclisinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan belediyecilik hizmetlerine ilişkin kalem kalem sunum gerçekleştirdi. Gebze’nin istisnasız tüm mahallelerine kazandırılan hizmetlerin ve projelerin mahalle sakinlerinin taleplerine göre şekillendirildiğini vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “ Emanetinizi en iyi şekilde hizmete dönüştürebilmek, sizlerin huzuru ve mutluluğu bizlerin temel gayesidir” dedi.

ÇOBAN MUSTAFA PAŞA CAMİ YANINI KAMULAŞTIRDIK

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Mahalle ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verirken bunun yanı sıra Mustafa Paşa Cami yanında bulunan otopark olarak kullanılan alanın kamulaştırılıp camiye ve oranın tarihi ve kültürel dokusuna uygun bir şekilde kullanılacağı bilgisini verdi. Başkan Büyükgöz, “Çoban Mustafa Paşa Camii gibi bir değerin yanında uygun olmayan bu görüntüyü de ortadan kaldırarak burayı amacına uygun hale getirerek camiye kazandırmış olacağız” dedi. Başkan Büyükgöz sunumunun ardından mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı.

Tarih : 10/02/2022