Başkan Büyükgöz Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin gururu olan genç, başarılı şampiyon sporcularını ödüllendirdi

Başkan Büyükgöz, Gebze’nin gururu genç şampiyonları ağırladı. Judo ve boks branşlarında Gebze’yi başarıyla temsil eden genç sporcuları makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hediye takdiminde bulundu. Katıldığı Büyük Erkekler Boks Şampiyonasında 48 kiloda Türkiye 2.’si olan Sevdikspor’un başarılı sporcusu Salih Samet Oruç’un yanı sıra; Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan ve 2024 Paris Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek judocular Merve Azak ve Tuğçe Beder’i makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Merve ve Tuğçe evladımızla gurur duyuyoruz. 2024 Paris Olimpiyatlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam. Zamanı geldiğinde altın madalyayı Gebze’mize getireceksiniz buna yürekten inanıyoruz. Gebze’mizdeki cevherlerden biri de Salih Samet Oruç evladımız Büyük Erkekler Boks Şampiyonasında 48 kiloda Türkiye 2.’si oldu. Evladımızı ve kulübü Sevindikspor’u tebrik ediyor, sporun her bir dalında başarıyla göğsümüzü kabartan genç kardeşlerimizi bu vesileyle bir kez daha kutluyor, yanlarında ve destekçileri olacağımızı hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Açıklamanın ardından Başkan Büyükgöz Gebze’nin genç ve başarılı sporcularını ödüllendirdi.

Tarih : 09/01/2023