Başkan Büyükgöz Ulus’u turladı

Başkan Büyükgöz

Ulus’u turladı

Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ulus Mahallesi’ne konuk oldu. Başkan Büyükgöz Ulus sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi

Başkan Büyükgöz, Ulus’u turladı. Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ulus sakinlerine konuk oldu. Sokak sokak Ulus Mahallesi’ni kurmaylarıyla ve teknik ekibiyle birlikte gezen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla sohbet etti. Ulus sakinlerinin taleplerini dinleyen Büyükgöz, devam eden belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER

Projelere ilişkin vatandaşlarla istişarede de bulunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla da sohbet etti. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Büyükgöz bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ulus’ta 2117 sokakta yapımına başlanan yeni park alanında incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, çalışmaya ilişkin bilgi aldı.

Tarih : 14/10/2020