Başkan Büyükgöz’ün 19 Mayıs Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. “19 Mayıs 1919, Türk milletinin uyanışının sembolüdür” diyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde atılan bu ilk adım, savaş meydanlarında zafere ulaşılmasını ve vatan topraklarının kurtarılmasını sağlamıştır. 19 Mayıs’ın yıldönümünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Genç kuşaklar, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Millet ve devlet olarak gençlerimize güveniyor, ülkemizin geleceğe taşınması için azimle ve özveriyle çalışacaklarına inanıyoruz.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla yad ediyorum.”

Tarih : 18/05/2020