Başkan Büyükgöz’ün 19 Mayıs Mesajı

Başkan Büyükgöz’ün

19 Mayıs Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Büyükgöz mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bağımsızlık ve özgürlük savaşını fiilen başlatan 19 Mayıs, Türk milletinin uyanışının sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde atılan bu ilk adım, savaş meydanlarında zafere ulaşılmasını ve vatan topraklarının kurtarılmasını sağlamıştır. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır. 19 Mayıs’ın yıldönümünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Millet ve devlet olarak gençlerimize güveniyor, ülkemizin geleceğe taşınması için azimle ve özveriyle çalışacaklarına inanıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu duygu ve düşünceler ışığında kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum.”

Tarih : 18/05/2023