Başkan Büyükgöz’ün 30 Ağustos Mesajı

Başkan Büyükgöz’ün

30 Ağustos Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Büyük Zaferin, milletin bağımsız ve özgür yaşama kararlılığını gösterdiğini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarihimiz her zaman gurur duyduğumuz, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan unutulmaz zaferlerle doludur. 30 Ağustos Zaferi de, bağımsızlık inancının, milli birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı, tarihimizin en parlak başarıları arasında yer almaktadır. Dünya savaş tarihine geçen bu şanlı zaferle Türk Milleti, şehit kanlarıyla sulanan vatanı üzerinde asla boyunduruk kabul etmeyeceğini göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, millet ordu bütünleşmesiyle kazanılan bu büyük zaferle hür ve bağımsız yaşama kararlılığımız tüm dünyaya en güçlü şekilde ilan edilmiştir. Milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen kazandığı bu zaferle, 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini sağlamlaştıran bu büyük gün vesilesiyle, hemşerilerimin ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

Tarih : 29/08/2022